Gasellebedrift for 3. året på rad!

Den norske næringslivsavisen Dagens Næringsliv kårer hvert år i samarbeid med Dun & Bradstreet «Årets Gasellebedrift» blant Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. LCA.no er nominert for 3. året på rad!

Kravene for å bli gasellebedrift er positiv utvikling over tid og kravene har vært uendret siden oppstarten i 2003. Det er et krav at det er mer enn 4 år siden bedriften ble etablert og bedriften må ha hatt omsetningsvekst de 4 siste årene, men det er også et krav at omsetningen skal være doblet i samme perioden. Sist, men ikke minst må bedriften innfri på kravet om positivt driftsresultat i samtlige av disse 4 årene.

I LCA.no jobber vi hardt hver eneste dag for å bidra til å dytte verden i en grønnere retning gjennom å gi kundene våre bærekraftig konkurranseevne. Vi er derfor godt fornøyde med å bli kåret til Gasellebedrift for 3. året på rad! Kravet til å dokumentere produkter og tjenesters miljøpåvirkning blir stadig strengere verden over og vi støtter våre kunder med digitalisert og verifisert miljødokumentasjon gjennom en EPD. Våre produkter er tilpasset både små og store bedrifter og vi kan hjelpe med alt fra enkle klimagassberegninger til beregninger på større, komplekse produksjonslinjer.  

Kontakt oss gjerne om du er nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg og din bedrift! Kontaktinformasjon her.